Cerave Cerave_Blog

Icon >

28-денний челендж «Здорова шкіра»зі зволожуючим кремом CeraVe

Суха шкіра рук? Свербіж шкіри на ліктях? Усім нам це знайомо! Візьміть участь у 28-денному челенджі «Здорова шкіра» від СераВе.

Суха шкіра, відчуття стягнутості та свербіння – неприємні відчуття, які час від часу охоплюють більшість людей. Чи знали ви, що ці відчуття можна зменшити всього за три дні? І навіть повністю позбутися їх за місяць!1 28-денний челендж «Здорова шкіра» від СераВе починається!

28 day challange TOP banner

Розпочніть челендж

28-денний челендж

Крок 1: Почніть свій день зі Зволожувального крему від СераВе, щоб краще утримувати вологу всередині шкіри.

Крок 2: Повторно нанесіть Зволожувальний крем увечері, щоб ефективно боротися з сухістю протягом ночі.

Крок 3: Застосовуйте Зволожувальний крем двічі на день, щодня.

28 day challange 2 banner_UA

Що ж зумовлює сухість шкіри? Здебільшого відповідь коротка – наше щоденне життя. Звичайне мило, гаряча вода, холодна суха погода3 можуть впливати на вміст природних ліпідів шкіри, пошкоджуючи її захисний бар'єр. Симптоми можуть виявлятися по всьому тілу чи обмежуватися ділянками, які ви частіше миєте або які контактують із довкіллям (наприклад, долоні). І цикл сухості шкіри повторюється знову і знову...

Що зумовлює сухість шкіри?

Структуру захисного бар'єра шкіри часто порівнюють із цегляною стіною: її роговий шар складається зі змертвілих клітин шкіри («цеглинки») та міжклітинних ліпідів – керамідів, холестеролу та жирних кислот («цемент»). Ліпіди заповнюють простір між клітинами та допомагають формувати захисний бар'єр шкіри, функції якого – утримувати вологу всередині шкіри та не допускати проникнення подразників ззовні. Надмірна втрата вологи часто є причиною сухості шкіри. До 50% ліпідів у складі «цементу» становлять кераміди, тому зниження їх кількості внаслідок дії таких факторів, як сонячне випромінювання, жорсткі умови клімату, фізіологічне старіння5, може спричинити порушення захисного бар'єра шкіри та надмірну втрату вологи.2

Відновлення необхідного рівня зволоженості шкіри завдяки застосуванню керамідовмісного зволожувального засобу – рішення, що допоможе боротись із сухістю шкіри. Зволожувальний крем СераВе клінічно протестований, він може допомогти розірвати цикл сухості шкіри, зменшити симптоми та сприяти відновленню бар'єрної функції шкіри.1

Відчутні результати за три дні

У процесі клінічного дослідження під дерматологічним контролем за участі 49 жінок із сухою та дуже сухою шкірою Зволожувальний крем СераВе застосовували двічі на день упродовж 4 тижнів*. Наприкінці дослідження дерматологи та учасниці самостійно оцінювали ефект від застосування Зволожувального крему СераВе. Також було проведено інструментальне визначення зволоженості шкіри після регулярного застосування засобу протягом 28 днів.

Через 3 дні застосування:

  • 98% учасниць зазначили, що шкіра гладенька на дотик.
  • 93% учасниць погодилися, що шкіра не відчувається сухою.
  • За результатами інструментальних вимірів, зволоженість шкіри збільшилася на 30%.
28 day challange 3 banner_UA

Переваги дотримання здорових звичок догляду за шкірою: відновлення сухої шкіри за 28 днів

Клінічне оцінювання у процесі вже згаданого дослідження показало тривале зменшення проявів неприємних симптомів сухості шкіри після регулярного застосування Зволожувального крему СераВе: навіть через 48 годин після останнього нанесення! Підтримання зволоженості шкіри сприяє відновленню її захисного бар'єра, збільшенню «цементу» та регуляції процесів втрати вологи. Під час нашого дослідження ми виявили, що:

  • візуально шкіра здавалася зволоженою протягом 48 годин;
  • симптоми сухості шкіри зменшувалися на 80% після 4 тижнів застосування.
* Протокол: моноцентрове, контрольоване клінічне дослідження тривалістю 4 тижні. 49 жінок (30-65 років) із сухою або дуже сухою шкірою. Зволожувальний крем СераВе наносили 2 рази/день на шкіру однієї гомілки; на шкіру другої гомілки не наносили зволожувальних засобів (контроль). Ефективність і переносимість оцінювали до початку дослідження, одразу після першого застосування, на день 3, день 28 і через 48 годин після припинення застосування. Оцінювання результатів: біоінструментальні вимірювання та самостійне заповнення опитувальника (до початку дослідження, на день 3, день 28 і через 48 годин після припинення

Кераміди – основа бренду СераВе

Зволожувальний крем СераВе містить три важливі кераміди, що природно входять до складу захисного бар'єра вашої шкіри: 1, 3 та 6-ІІ. Також формула засобу містить холестерол і жирні кислоти. Текстура засобу не є жирною.

Унікальна формула СераВе, що поступово вивільняє зволожувальні інгредієнти

У складі Зволожувального крему СераВе – інноваційна технологія МВЕ (мультивезикулярна емульсія) для тривалого вивільнення керамідів та зволожувальних інгредієнтів, що забезпечують зволоження шкіри протягом усього дня.

На противагу традиційним системам вивільнення активних інгредієнтів (одноразове і швидке вивільнення), Зволожувальний крем СераВе містить технологію МВЕ, яка уможливлює поступове вивільнення зволожувальних інгредієнтів формули (кераміди, холестерол, жирні кислоти) для зволоження протягом 24 годин. Завдяки МВЕ інгредієнти у складі Зволожувального крему СераВе допомагають відновлювати та підтримувати природний захисний бар'єр шкіри протягом тривалого часу.

Почніть створювати здорові звички догляду за шкірою вже сьогодні. Для шкіри, що відчувається і здається кращою та здоровішою з кожним днем. Долучайтеся до 28-денного челенджу «Здорова шкіра» від СераВе!